Ayvaz Gökdemir Ortaokulu

Vizyon: Hizmet verdiği tüm birimlere modern bir eğitim ortamı hazırlamış, imkanlarını en verimli biçimde değerlendiren, teknolojiyi iyi kullanan Atatürk ilkelerine, milli ve manevi değerlere sahip öğrenciler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.10 -14.40
Isınma: DOĞAL GAZ
Servis Bilgisi: ÖZEL
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Teknofest,Tubitak,Erasmus ve E-twining

WEB - https://ayvazgokdemirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜNEYKENT MAH. 102259 NOLU SK. İLKOKUL BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİ

Ulaşım OKULUMUZA ULAŞIM OTOBÜS ,DOLMUŞ VE SERVİS İLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 3 km dir. Şahinbey ilçe merkezinde yer almaktadır